De Stuurgroep

Harmonie St. Gregorius maakt gebruik van een coördinerend orgaan genaamd de stuurgroep. De stuurgroep stuurt verschillende commissies aan, welke elk verantwoordelijk is voor hun onderdeel van de harmonie. Een keer per maand komt de stuurgroep bij elkaar om de bezigheden van de harmonie te bespreken. Denk hierbij aan de financiën, de ledenwerving, concerten maar ook bijvoorbeeld de toekomstvisie.

De stuurgroep bestaat uit 6 leden met elk hun eigen functie.

– Pascal Starmans. Pascal is onze (interim) Voorzitter.

– Alexandera Koken. Alexandera is onze penningmeester (juffrouw eigenlijk). Zij is verantwoordelijk voor alle financiële handelingen binnen de harmonie.

Jac Beaumont.  Jac zorgt voor het binnenhalen van de nieuwe leden, houd de ledenadministratie bij, maakt de jaarprogramma’s en onderhoud het contact met de LBM. Jong of oud, wanneer je bij de harmonie komt heb je gegarandeerd al een keer met Jac gesproken. Verder houd Jac zich bezig met de presentatie van de activiteiten en concerten en het bijhouden van de presentie lijsten.

Caressa Verhaag. Caressa zorgt voor de sociale aangelegenheden en is verantwoordelijk voor het oudpapier. Bij verjaardagen, trouwfeesten maar ook minder fijne aangelegenheden zorgt Caressa dat onze leden niet vergeten worden.

– Roy Kempen. Roy is de verantwoordelijke voor de opleidingscomissie binnen de stuurgroep.

– Howard Engelen Aspirant stuurgroepslid

Type uw zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven