Wij zijn op zoek naar kinderen en volwassenen die van muziek houden en die een instrument willen leren spelen. Dus ben jij de enthousiaste (nieuwe) muzikant die onze harmonie komt versterken ? Lees dan vooral verder!

Harmonie St. Gregorius Haanrade is een levendige vereniging van en voor alle leeftijden. Ons orkest staat voor muzikaliteit, kwaliteit maar vooral een goede onderlinge sfeer.

Naast de gebruikelijke en traditionele optredens zoals het Adventsconcert zijn wij altijd opzoek naar nieuwe concertuitdagingen.

Ons repertoire is afwisselend van klassiek tot pop en filmmuziek en het orkest staat onder leiding van een enthousiaste dirigent die het orkest op een leuke wijze weet te inspireren.

Wil jij eens ervaren hoe het is om in een orkest te spelen of wil jij meer weten over hoe je moet starten met het bespelen van een instrument?

Kom dan vrijblijvend bij ons langs tijdens een repetitie op donderdagavond, vanaf 19.30 uur in de Harmoniezaal ’T Trefpunt, Meuserstraat 133, 6464 EC te Kerkrade.

Heb je nog geen kennis van muziek maar wil je toch graag een instrument bespelen? Geen probleem, wij gaan ervoor zorgen dat jij alle kennis krijgt om je favoriete instrument te bespelen!

Iedereen is van harte welkom.

Type uw zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven