Nationale Muziek Loterij

Met ingang van 1 januari 2021 is Harmonie Sint Gregorius lid van de muziekloterij.

De Nationale Muziek Loterij is een nieuw initiatief om muziekverenigingen een beter toekomstperspectief te bieden. Door deel te nemen aan deze goede doelen loterij genereer je op duurzame wijze extra inkomsten voor jouw muziekvereniging. De harmonie ontvangt namelijk 50% van de maandelijkse opbrengst van de lotenverkoop.

Het meespelen met de Muziek Loterij kost  € 5,- per lot per trekking. Hiermee biedt de Nationale Muziek Loterij onze “Haander” harmonie een extra financiële steun in de rug. Natuurlijk maak je ook kans als deelnemer aan de Muziek Loterij op een van de schitterende prijzen!!

Hoe meld ik mij hiervoor aan?

STAP 1: Druk op de onderstaande knop om direct naar de Muziek Loterij loten pagina te gaan

STAP 2: De gegevens moeten worden ingevuld. U speelt automatisch mee tot en met maart 2021 en u kunt zelf aangeven of u per trekking wilt betalen of in een keer. Een lot kost 5 euro. Het gemakkelijkste is uiteraard in een keer te betalen. De betaling kan overigens gewoon via de automatische incasso verlopen.

STAP 3: Kies in de lijst met verenigingen onze harmonie: “Harmonie St. Gregorius Haanrade”

STAP 4: Vul nu de IBAN gegevens in en je naam. Wanneer je dit gedaan hebt mag je op “Verstuur” drukken en je speelt mee met de muziek loterij. Dat betekent dat jij onze vereniging steunt!

STAP5: Wachten totdat u een prijs gewonnen heeft

Type uw zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven